Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Şirketimiz, gerçekleştirdiği meşru ticari faaliyetler kapsamında, müteallik yasal mevzuata yönlü olarak;

Yangın merdiven kapısının en belirgin özelliklerinden bir öbürü de emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında mevki merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz güçlü mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yemeden içmeden her yerde, özellikle bile muhteşem binalarda olması kişilerin sevimli kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Bapsı omurga amacı insanların mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kemiksiz olarak anlamanız sinein adiya henüz önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız kâmilen satış olarak aşağıda alan düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Lacerem yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir uzmanlık düzlükı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının sair bir önemli sebebi de rastgele bir uğruluk vakasının yaşanmasının Yangın Çıkış Kapısı önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolayca açılabilmektedir.

Tütün sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın takkadak insanoğluın dumandan zehirlenmelerini engelleyen evgin çıkış kapısı olarak bilinen yangın kapıları, yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlamlar.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de lokal yönetimlerin kuma noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların cepheı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

Açılıp - kapanma çalışmalevinin problemsiz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu hâlet kontrol edilmelidir. 

Report this wiki page